Skip to main content

Sara Van Wesenbeeck

NL, FR, EN, DE
Bestuur lid | Membre du Conseil
Heeft een door de BBPO-FBPO erkende opleiding gevolgd | A suivi une formation professionnelle reconnue par la BBPO-FBPO
Antwerpen-Mechelen-Brussel + Scherpenzeel (NL)
België (auch Ostbelgien) & Nederland
Barking Dogs

“Pak de tastbare buitenwereld aan om in je hoofd orde op zaken te stellen en rust te creëren”, Sara Van Wesenbeeck, Belgisch organizing pionier en organizingexpert en voorzitter van de BBPO-FBPO (2017-2021) in haar boek ‘Rust in je huis en je hoofd’.

WORD WEER REGISSEUR VAN JE LEVEN

Als expert in het vereenvoudigen en optimaliseren van je leven en werk en als (organizing)coach, ga ik samen met jou aan de slag in een coachingstraject. Zo krijg je jezelf (weer) in actie, realiseer je je doelen, ben je stress en burn-out voor en word je weer regisseur van je leven. Op je werkplek, in je bedrijf, in je zorgpraktijk en in je thuisomgeving.

DUURZAAM VERANDEREN

In het coachingstraject gaan we verder dan het (oppervlakkig) opruimen of oppoetsen van de buitenkant. We veranderen ook je binnenkant, want als ervaren organizing expert en coach reik ik je niet alleen werkbare systemen en beproefde recepten aan, maar help ik je ook patronen te doorzien en begeleid ik je bij gewoonte- en gedragsverandering. Met duurzaam resultaat, waar je dag in dag uit de vruchten van plukt.

OP MAAT, MOTIVEREND EN DISCREET

Ik werk op maat, op basis van jouw wensen, vaardigheden en draagkracht, zonder oordeel, hands on, planmatig en doelgericht, enthousiasmerend en inspirerend, met respect voor mensen, privacy en spullen en immer discreet.

MET KENNIS VAN ZAKEN

Sinds ik me ruim 12 jaar geleden als één van de eerste professional organizers in België vestigde, heb ik veel expertise en ervaring opgebouwd in verschillende domeinen. Een greep uit mijn expertisedomeinen:

 • (Organizing)coaching op de werkplek: werk(plek)organisatie, stroomlijnen van processen, managen van tijd en taken, orde op zaken in administratie en mailbox, work life-balans, workload beter kunnen hanteren, stressmanagement…
 • (Organizing)coaching in de thuisomgeving: organiseren van je leefomgeving, organiseren van ruimtes, spullen en persoonlijke administratie, organiseren van je huis, je gezin, je planning, je leven als spitsuurouder, je huishouden…
 • Coaching voor spitsuurvrouwen
 • Coaching voor spitsuurprofessionals
 • Budgetcoaching
 • (Organizing)coaching voor mensen met een fysieke handicap
 • (Organizing)coaching bij ingrijpende levensgebeurtenissen (zoals gezinsuitbreiding, echtscheiding, overlijden)
 • Het ontwikkelen en geven van workshops en keynotes bij bedrijven, verenigingen, scholen, op seminaries in binnen- en buitenland
 • Het geven van opleidingen voor (startende) professional organizers (inschrijven voor een van de opleidingen doe je via de website van Barking Dogs)
 • Naast (organizing)coach ben ik ook erkend conflictbemiddelaar. Ook die vaardigheden en ervaring zet ik in bij mijn werk als coach en professional organizer
 • Het schrijven van (organizing)boeken: Rust in je huis en je hoofd (2017), Het handboek voor de spitsuurvrouw (2014), An organized world (2013), Het slimme budgetboek (2012), Het slimme organizing boek (2011).

JOUW PROJECT, DAAR GA IK VOOR!

Wil je je voornemens effectief en duurzaam waarmaken? Dan ben je bij mij en bij Barking Dogs aan het juiste adres. Laat het niet bij dromen, maar durf en doe. Contacteer mij en samen zetten we je in de juiste versnelling voor succesvol, productief, evenwichtig en gelukkig leven en werken!

Een kennismakingsgesprek via de telefoon is gratis.

En… ik bijt niet!

Werkgebied

België (auch Ostbelgien) – Nederland – Deutschland (Nordrhein-Westfalen, Rheinland Pfalz, Saarland)