Skip to main content

Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers, BBPO-FBPO

Welkom op de website van de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers, BBPO-FBPO!

De BBPO-FBPO is een onafhankelijke beroepsvereniging van de Belgische professional organizers. De BBPO-FBPO behartigt de belangen van de leden, wil hen inspireren en verbinden, en ondersteunt hen in hun professionele ontwikkeling. De BBPO-FBPO wil bijdragen aan de erkenning voor ons beroep.

De Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers, BBPO-FBPO, helpt je met plezier verder:

  • De leden: Alle Belgische professional organizers die lid van de BBPO-FBPO zijn, kunnen bij de BBPO-FBPO terecht voor informatie over hun vak. Als lid van de BBPO-FBPO vind je op deze website het meest recente nieuws over het beroep, over je lidmaatschap en over het professionaliseren van jezelf.
  • Toekomstige leden: Ben je nog geen lid, dan krijg je op deze website alle informatie over het lidmaatschap: de toelatingsvereisten, de erkende opleidingen en ledenvoordelen.
  • Een professional organizer zoeken: Ben je als individu, organisatie of bedrijf op zoek naar een vakbekwame professional organizer, dan ben je hier aan het juiste adres voor een overzicht van alle Belgische organizers, mét hun contactgegevens.
  • Op zoek naar informatie: Ben je journalist, student, particulier of een bedrijf en wil je meer weten over de BBPO-FBPO, over het werkveld en het vak(gebied) van professional organizer? Op deze website vind je de informatie die je zoekt.