Skip to main content

Scherp je organizing-skills aan tijdens de ‘Organizing Week 2023’!

Van 20 tot en met 25 maart 2023 vindt de tweede ‘Belgische organizing week’ plaats. Dit initiatief gaat uit van de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers, BBPO-FBPO.

Tijdens de Organizing Week zetten de leden van de Belgische beroepsvereniging hun activiteiten als professional organizer en de positieve impact van hun diensten op het leven en welzijn van mensen bij het grote publiek in de kijker.

Creëer rust in je huis, je kantoor en je hoofd met de tips en adviezen van de Belgische professional organizers

Een week lang geven de Belgische professional organizers die bij de beroepsvereniging aangesloten zijn overal te lande workshops, (online) lezingen, keynotes, opleidingen, webinars en organizingsessies.

Ze delen hun beste tips en beproefde recepten met al wie op zoek is naar een leven met:

  • meer tijd
  • minder stress
  • en een betere levenskwaliteit.

De ‘Belgische organizing week’ vindt elk jaar in de derde week van maart plaats.

Een workshop, lezing, webinar, Facebook-sessie bijwonen? Dat kan!

Op deze pagina vind je een overzicht van alle evenementen die tijdens de ‘Belgische organizing week’ van 20 tot en met 25 maart 2023 plaatsvinden.

Inschrijven voor de evenementen is verplicht. Onder ‘lees meer’ vind je meer informatie over het event, over de locatie en hoe je kunt inschrijven.

De leden van de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers hopen je spoedig te kunnen verwelkomen tijdens de ‘Organizing Week 2023’!

Oh en kijk ook even bij onze noorderburen voor events omtrent door professional organizers in Nederland.

Programma

Gratis stappenplan om je keuken op te ruimen

Anne-Wil
20 maart tem 25 maart 2023
Hele dag
Online
Gratis super handige tips om je keuken op te ruimen, zodat jij zonder stress kan koken. Wie wil dat nu niet? Download gratis het stappenplan Keuken opruimen en ga er tijdens de opruimweek mee aan de slag. Geweldig niet?

Online focus sessie: Leer de volgende maand plannen en doelen stellen

Nathalie Maes
20 maart 2023
19.00-20.00
Online zoom meeting
Maandag 20 maart om 19:00 tot 20:00 gaan we even een uurtje stilstaan en de vorige maand evalueren en de nieuwe maand plannen en je doelen zetten. We doen dit via een online zoom meeting en je kan hierbij de link terugvinden om mee te doen. Gewoon even voor het start uur op de link klikken. Indien jij inlogt via smartphone of tablet, dien je eerst de gratis zoom app te installeren. Deelneme…

Rust in je huis, ruimte in je hoofd

Nele Colle
20 maart
20.00-22.00
Bibi Bornem
Interactieve lezing ‘Rust in je huis, ruimte in je hoofd’ Je blijft maar opruimen? Je komt niet tot rust in je eigen huis? Overvolle kasten, maar hoe begin je eraan? Je wil meer tijd om te doen wat jij wil? Hoe doe ik afstand van mijn spullen? Waar kan ik ermee heen? En hoe hou ik het opgeruimd? Een interactieve lezing over&n…