Katrijn Declerck

NL
BBPO-FBPO lid
Heeft een door de BBPO-FBPO erkende opleiding gevolgd

Ademruimte

0473 54 50 65

In mijn persoonlijk leven heb ik, Katrijn Declerck, het belang van structuur, orde, overzicht, planning en organisatie ervaren. Op die manier zelfs dat ik ervoor opteerde, na een opleiding bij NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging Professional Organisers) Utrecht, om professional organiser te worden. Sinds 2013 oefen ik dit beroep uit.

Graag help ik je bij het ordenen en aanbrengen van structuur in je hoofd, je huis en/of je werkplek, zodat je meer rust, ruimte en energie krijgt.

Ik werk hoofdzakelijk bij particulieren, al dan niet met een bepaalde problematiek. Vanuit mijn werkervaring in de sociale sector heb ik veel knowhow opgebouwd wat betreft psychische problematieken, ADHD en autisme. Ik vertrek vanuit de zorgvraag van de klant en werk op maat van de klant.

Ook geef ik lezingen; ‘Start to organise’, ‘In de ban van de tijd’ en ‘Meer ademruimte voor ouders; het gezin als team’. 

Maakt dit alles je benieuwd? Wil je meer info? Neem gerust telefonisch contact op of neem een kijkje op mijn site.

Werkgebied

Oost-Vlaanderen - West-Vlaanderen

BBPO-FBPO – Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers – Fédération Belge des Professionnels de l’Organisation

Website by  woluweb light nospace mini

© 2022 BBPO-FBPO. All Rights Reserved. General Terms and Conditions & Privacy policy