Hilde De Lepeleire

NL
BBPO-FBPO lid
Heeft een door de BBPO-FBPO erkende opleiding gevolgd

Home Again

0476 676 212

Heb je het gevoel rommel niet de baas te kunnen? Is voortdurend opruimen dan echt de enige oplossing om orde in de chaos te krijgen? Met de begeleiding van Home Again zorgen we samen voor: een opgeruimd huis, een blijvende structuur, een bureau zonder stapels, structuur in je administratie en mailbox, een efficiënte gebruik van je tijd, inpakken van de juiste spullen bij verhuis, een opgeruimd gevoel. Rust in je hoofd. Voor een nieuwe start, zowel voor particulieren als bedrijven. Dankzij de tips en tricks die ik geef, kan deze structuur ook oplange termijn blijven bestaan.

Ten tweede geef ik als interieurontwerper interieuradvies (denk aan kleur/schikking/licht) om van je huis/werkplek een harmonieus, sfeervol geheel te maken.

En ten derde: mocht je een pand willen verkopen of verhuren, dan zorg ik voor de optimale presentatie van het pand met het oog op een snelle afhandeling aan een goeie prijs.

Werkgebied

Vlaanderen

BBPO-FBPO – Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers – Fédération Belge des Professionnels de l’Organisation

Website by  woluweb light nospace mini

© 2019 BBPO-FBPO. All Rights Reserved. General Terms and Conditions & Privacy policy