Charlotte Wauters

NL | EN
BBPO-FBPO aspirant lid
Heeft een door de BBPO-FBPO erkende opleiding gevolgd

OrganiseMe

+ 32 496 75 96 10

Als professional organizer begeleid ik mensen en organisaties bij het structureren, organiseren en plannen, zowel thuis als op het werk. Een stresserende job of deadlines wijzigen, kan je niet altijd. Hoe je ’t opvangt wel. OrganiseMe geeft je de kans om je potentieel volledig te benutten. Door te structureren en te organiseren krijg je meer grip op wanorde, stress en deadlines, alsook een betere work-life balance. OrganiseMe empowert je om het heft in eigen handen te nemen, voor resultaat op lange termijn. Heel natuurlijk, zonder belemmerend te zijn. Dit maakt je leven eenvoudiger, hierdoor ervaar je rust en ademruimte zodat jij kan focussen op datgene wat voor jou belangrijk is.

Dankzij concrete handvaten leer je opruimen, structureren, plannen en organiseren. Dit maakt je leven eenvoudiger, hierdoor ervaar je meer rust. Het is bewustwording en zelfzorg, waaraan je moet blijven werken met het oog op meer bewegingsruimte en een langdurig resultaat.

Wil jij ook professionele hulp om orde op zaken te stellen? Contacteer ons OrganiseMe.

Werkgebied

België en Nederland

BBPO-FBPO – Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers – Fédération Belge des Professionnels de l’Organisation

Website by  woluweb light nospace mini

© 2019 BBPO-FBPO. All Rights Reserved. General Terms and Conditions & Privacy policy