Ilse Dingenen

NL | EN | D | SP
Membre aspirant BBPO-FBPO
A suivi une formation professionnelle reconnue par la BBPO-FBPO

in.orde

+32 (0)484 61 03 40

in.orde, UW ORGANISATORISCHE SIDEKICK

Say what? Wel, officieel ben ik, Ilse, professional organizer, al word ik ook opruimcoach genoemd. Concreet houdt het in dat ik papierspullen of zelfs tijd opruim of organiseer, zodanig dat deze niet meer voor onrust in jouw hoofd zorgen. En dat doe ik liefst samen met jou. Als jouw sidekick dus. We zetten een systeem op maat op dat duurzaam, efficiënt en transparant is voor het hele gezin.

​Of het nu gaat om een stapel papieren, speelgoed van jouw helden en mini-diva’s, of om kasten die vol zitten met spullen, om de 10GB digitale foto’s of om de huishoudelijke planning die telkens weer in het honderd loopt, alles kan aangepakt worden.

​In.orde specialiseert zich ook in het voorbereiden en organiseren van jouw verhuis. Sta je aan de vooravond van een volgend hoofdstuk in je leven (Verhuis je naar een nieuwe stek? Moeten de spullen van twee gezinnen samengebracht worden in 1 huis? Ga je omwille van leeftijd of echtscheiding van een grote naar een kleinere woning?) en zie je door alle regelingen door niet hoe je die verhuis er ook nog eens bij moet nemen?

Geef in.orde dan zeker een seintje en dan houd ik me met de organisatie bezig zodat jij je op de hoofdzaken kan focussen.

Want alles komt altijd in.orde.

Werkgebied

Provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen.

BBPO-FBPO – Fédération Belge des Professionnels de l’Organisation – Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers

Website by  woluweb light nospace mini

© 2020 BBPO-FBPO. All Rights Reserved. General Terms and Conditions & Privacy policy